• Forfatter
• Mentor
• Gründer
• Filosof
• Livsveileder
• Healer
• Musiker
• Aktivist

Den store ChakrabokaDen store CHAKRABOKA

Aura, filosofi og indre politikk -
SELVutvikling på norsk.
En vakker bok på 288 sider til kr. 398,-
Dette er boka du har ventet på!
Bestill den på biblioteket:
ISBN 978-82-998187-0-4

Les utdrag fra boka      Bestill bok

Kjøp boka her: TANUM Karl Johan, Universitetsgt. Norli og Den lille Arkana på Youngstorget. Eller på kurs, åpne kurskvelder og hos flere ILIANA livsveiledere.
Bestill boka her! iliana@iliana.no Da kommer porto i tillegg.
Eller hent den i Lilleakerveien 56 B etter avtale på M: 957 22 133

Skoler og kursholdere kan bestille klassesett til kr. 300,- pr. bok.


Overlege Audun Myskja skriver i sitt forord til boka:

Om Inge Ås på sett og vis debuterer som forfatter med denne boka, er det menneske med en sjelden erfaringsrikdom og dybde innen feltet som nå trer ut med sine tanker og erfaringer. I stedet for en mekanisk framstilling røper Inge Ås sin refleksjonsevne med å problematisere chakrabegrepet og lar leseren gjøre egne betraktninger.

Samtidig er hun praktiker: enhver som ønsker å arbeide med seg selv ut fra skriftlige anvisninger kan komme i gang med denne boka til hjelp. Der mange av bøkene som er kommet ut i senere årene har vært rene repetisjoner av tidligere bøker, klarer Inge Ås å bringe sin erfaringsdybde inn i framstillinger som gir deg som leser et nytt bilde av denne rike tradisjonen.


Psykosyntese Psykoterapeut og leder av MIRA, senter for innvandrerkvinner, Fakhra Salimi, skriver i sitt forord:

Jeg har kjent Inge Ås helt siden 70-tallet da hun var en ildsjel i norsk kvinnebevegelse, og en ildsjel på kvinnehuset i Oslo. Inge har, og er, en kvinnepolitisk engasjert kvinne som har valgt den spirituelle vei. Hun har jobbet med selvutvikling, og har veiledet mange for å realisere seg selv i Norge. Hennes arbeid for kvinners rettigheter har vært viktig for utviklingen av dagens likestillingspolitikk.

Da jeg møte Inge på 70-tallet var kvinner med minoritetsbakgrunn noe nytt i den norske offentligheten. Minoritetskvinnene hadde ikke på samme måte som den norske kvinnebevegelsen tatt sin plass i det offentlige rom. Jeg husker heftige diskusjoner på kvinnehuset i forhold til minoritetskvinnenes tilstedeværelse i det norske samfunnet. Det norske samfunnet var på den tiden ikke helt mottakelig for andre menneskers levesett og levemåter. De fleste nordmenn definerte seg selv som monokulturelle. For minoritetskvinnene var det monokulturelle noe nytt, vi kom fra asiatiske og afrikanske land hvor et mangfold av levesett, religioner og spirituelle impulser var en selvfølgelighet.

Norge derimot hadde i stor grad vært isolert i forhold til impulser fra andre verdensdeler, både når det gjaldt en spirituell utvikling gjennom indre prosesser, og en forståelse for et religiøst og kulturelt mangfold. Det var en begrenset eksponering mot den østlige filosofiens lære om et meningsfylt liv. Jeg ser på denne boka om Chakraene som en reise i et selvutviklingsperspektiv fra 70-tallets Norge til dagens Norge hvor ikke bare individer, men også det norske samfunnet har en økt selvbevissthet om et spirituelt mangfold.

Plakat fra boklanseringen

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerGratis meditasjonsøvelse

Chakraboka

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerLink til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - ILIANA akademiet

Link til FB - Den store CHAKRABOKA

Link til FB - BUøyen kursgård